Juridische ondersteuning rondom arbeidsrecht

Ontslag op staande voet? Transitievergoeding? Perikelen rond een concurrentie – of relatiebeding? Zieke werknemer? Vragen over NOW regeling? Allemaal zaken waar je als werkgever of werknemer tegen aan kunt lopen. En waar je snel en adequaat een antwoord op je vraag wil.

Direct contact? Bel : 06-30029780

Arbeidsrecht werknemers

Als werknemer kan je te maken krijgen met ingrijpende arbeidsrechtelijke situaties. Situaties die zich kunnen ontwikkelen tot conflicten. Een reorganisatie waarbij je niet zeker weet of jouw functie wel zal blijven bestaan. Een voormalig werkgever die een beroep doet op het concurrentie- en/of relatiebeding. Zaken waar je snel en adequaat juridisch advies wil hebben.

 

Arbeidsrecht werkgevers

Als ondernemer wil je de positie van je werknemers goed regelen. Maar ook jezelf en je onderneming beschermen voor als het toch een keer mis gaat. Je kan tegen complexe vraagstukken aanlopen bij het in kaart brengen van je rechten en plichten. Deze verkeerd beoordelen en er onjuist mee omgaan kan grote gevolgen hebben. Zoals loonsancties, transitievergoedingen, bestuurlijke boetes en nog veel meer.

 

Snel antwoord op lastige vragen

Sommige arbeidsrechtelijke conflicten vragen om een snelle actie. Bijvoorbeeld bij ontslag op staande voet. Dan is het prettig om direct contact te kunnen hebben met een advocaat. Of je nu werkgever bent of werknemer. Het is belangrijk om dan snel op de hoogte te zijn van je rechten. Maar ook minder spoedeisende zaken kunnen vragen om een voortvarende afhandeling. Bijvoorbeeld het beoordelen van een concept vaststellingsovereenkomst (VSO). Bij mij bent u aan het juiste adres.

Gebieden van Arbeidsrecht

Je kunt bij mij als gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat terecht voor:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Concurrentie- en relatiebeding
  • Arbeidsomstandigheden
  • Arbeidsconflicten
  • Individueel en collectief (dreigend) ontslag
  • Ontslag op staande voet, op non-actief stelling en schorsing
  • Beëindigen arbeidsovereenkomst met wederzijdse goedvinden
  • Transitie en ontslagvergoedingen
  • Ziekte, arbeidsongeschiktheid en re-integratie
  • Flexibele arbeid en freelance overeenkomsten

Cliënten over mr Wisse Smit, advocaat

“Ik zat er soms echt doorheen. mr Wisse Smit bood ook ruimte voor die emotie, maar filterde wel alle juridische aspecten eruit. Hij hield mij op die manier bij de les en zo konden we een duidelijke koers varen.”

Marieke K.* (Amsterdam)

“De kracht van Mr J.J. Wisse Smit is dat hij in emotionele erfrecht zaken eerst een stap terug doet, waardoor hij rust in de situatie brengt. Vervolgens voert hij een duidelijke koers waarbij we in een kort geding in ons gelijk zijn gesteld.“

D.L. van R.* (Den Haag)

“Veel advocaten gaan meteen met de messen slijpen. Mr Wisse Smit kijkt naar meer dan alleen de juridische aspecten. Hij is oplossingsgericht en heeft uiteindelijk zonder procederen mijn belangen veilig gesteld”

M.S.* (Arnhem)

* in verband met privacy, zijn namen van cliënten geanonimiseerd.

Heb jij een arbeidsrecht advocaat nodig?

Juridisch advies inwinnen kan je bij vele deskundigen. Iedereen wil je graag helpen. En met wat googelen komen sommigen ook een stuk verder. Maar wat als een kwestie écht belangrijk voor jou is? Of kan worden?

Laat mij je zaak beoordelen en samen kijken we wat het beste voor jou is.

Bemiddeling of procederen

Mijn focus ligt, als het even kan, altijd op het vinden van praktische oplossingen. Zeker als er familierelaties in het geding zijn. Vaak komen cliënten pas bij mij als het station van bemiddeling al gepasseerd is en dan blijft alleen nog procederen over om een conflict op te lossen. Zorg daarom dat je in een vroeg stadium op de hoogte bent van je juridische positie en mogelijkheden.

En de kosten?

Elke zaak is verschillend en vereist een unieke en zaakspecifieke aanpak. Voor het bepalen welke prijsmethodiek het beste kan worden gehanteerd kijken we samen naar de zwaarte van de zaak en de specifiek te leveren juridische kennis. Over het algemeen lenen procedures zich iets minder voor het werken met een vaste prijs dan bijvoorbeeld het beoordelen van contracten. In onderling overleg bepalen we welke methodiek het beste past bij de zaak. Alle tarieven zijn altijd exclusief btw.

Wisse Smit Advocatuur berekent geen kantoorkosten.

Onze eerste kennismaking en inventarisatiegesprek is vrijblijvend en kosteloos. Op basis daarvan krijg je duidelijkheid over wat mijn ondersteuning gaat kosten.

MOBILE SCREENS ONLY

Nader kennismaken?

In een eerste gesprek bekijken we jouw juridische positie. Op basis van dit intake gesprek kom ik bij je terug met een plan van aanpak en een transparante kostenbegroting.

       

LARGE SCREENS ONLY

Nader kennismaken?

In een eerste gesprek bekijken we jouw juridische positie. Op basis van dit intake gesprek kom ik bij je terug met een plan van aanpak en een transparante kostenbegroting.