Juridische ondersteuning voor werknemers die vragen hebben over ontslag, transitievergoedingen, concurrentie beding of dreigend ontslag op staande voet.

Waarschijnlijk zit je op dit moment met een hoop vragen. Of dingen zo maar kunnen. Wat je rechten en plichten zijn. Wat je nu kan of moet doen. Of toch even helemaal niets…

Kies voor een specialist arbeidsrecht

Als specialiseerde arbeidsrechtadvocaat kan ik je daarbij helpen. Of het een nu acuut probleem of een dreigend of sluimerend conflict betreft. Samen nemen we jouw situatie onder de loep en bespreken deze zodat jij een helder beeld krijgt van je rechten en plichten. Maar ook wat je nu moet doen.

Arbeidsrecht en ontslagrecht is een breed, ingewikkeld en veranderlijk rechtsgebied. Kies daarom voor een specialist als het om iets belangrijks als werk en inkomen gaat.

Gebieden van arbeidsrecht – ontslagrecht

Je kunt bij mij als gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat terecht voor:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Arbeidsomstandigheden
  • Arbeidsconflicten
  • Individueel en collectief (dreigend) ontslag
  • Ontslag op staande voet, op non-actief stelling en schorsing
  • Beëindigen arbeidsovereenkomst met wederzijdse goedvinden
  • Transitie en ontslagvergoedingen
  • Ziekte, arbeidsongeschiktheid en re-integratie
  • Flexibele arbeid en freelance overeenkomsten
“Het leven is geweldig. Het is beroerd dat je iedere dag moet werken, maar verder is het een feest”

Gerard Reve, schrijver (1923-2006)

Heb jij een arbeidsrechtadvocaat nodig?

Juridisch advies inwinnen kan je bij vele ‘deskundigen’. Iedereen wil je graag helpen. En met wat googelen komen sommigen ook een stuk verder. Maar wat als een kwestie écht belangrijk voor jou is? Of kan worden?

Kies dan voor de duidelijkheid en zekerheid die alleen een gespecialiseerde arbeidsadvocaat je kan geven. Laat mij je zaak beoordelen en samen kijken we wat de beste strategie is.

Conflictbemiddeling in plaats van procederen

Mijn focus ligt, als het even kan, altijd op preventief te werk gaan en praktische oplossingen. En als het ervan komt, constructief maar ook realistisch onderhandelen.

Ben je op alles voorbereid, dan heb je de ideale uitgangspositie voor succesvolle conflictbemiddeling. Dit is een gecompliceerd ‘spel’ met zijn eigen regels. Als ervaren arbeidsrechtadvocaat weet ik dat als geen ander. Graag sta ik je met deze expertise en ervaring terzijde.

Snelheid vaak van cruciaal belang

Problemen op het gebied van arbeidsrecht zijn vaak urgent. In de praktijk blijkt vaak dat, naast juist, vooral tijdig handelen van doorslaggevend belang is.

Dit vraagt van een advocaat naast een hoge mate van deskundigheid, vooral daadkracht en snelheid. Mijn heldere werkwijze met korte lijnen en snelle reactietijden sluit hier naadloos op aan.

En de kosten?

Elke zaak is verschillend en vereist een unieke en zaakspecifieke aanpak. Voor het bepalen welke prijsmethodiek het beste kan worden gehanteerd kijken we samen naar de zwaarte van de zaak en de specifiek te leveren juridische kennis. Over het algemeen lenen procedures zich iets minder voor het werken met een vaste prijs dan bijvoorbeeld het beoordelen van contracten. In onderling overleg bepalen we welke methodiek het beste past bij de zaak. Alle tarieven zijn altijd exclusief btw.

Wisse Smit Advocatuur berekent geen kantoorkosten.

Onze eerste kennismaking en inventarisatiegesprek is vrijblijvend en kosteloos. Op basis daarvan krijg je duidelijkheid over wat mijn ondersteuning gaat kosten.

MOBILE SCREENS ONLY

Nader kennismaken?

In een eerste gesprek bekijken we jouw juridische positie. Op basis van dit intake gesprek kom ik bij je terug met een plan van aanpak en een transparante kostenbegroting.

       

LARGE SCREENS ONLY

Nader kennismaken?

In een eerste gesprek bekijken we jouw juridische positie. Op basis van dit intake gesprek kom ik bij je terug met een plan van aanpak en een transparante kostenbegroting.